Të përjetosh ekselencën skandinave, në zemër të Tiranës… Një mbrëmje eksperienciale Asko bashkoi 30 të ftuar special në ambientet e restorant Otium. Nën delikatesën e shefit të mirënjohur, Arvin Kita, u shijuan receta fantastike të kombinuara me degustimin e etiketave franceze nga Vertigo Distribution me prezantimin profesional të somelierit Ilir Lagji. Një protagonist i mbrëmjes, […]

Secili prej nesh dëshiron të ketë pajisje elektroshtepiake që ofrojnë dizajn por edhe performance të lartë, ndaj momenti i përzgjedhjes së tyre është mjaft i rëndësishëm, pasi janë një investim afatgjatë për shtëpinë. Lexoni këtë artikull profesional, i cili do të zbulojë pajisjet më të rëndësishme elektroshtëpiake, në të cilat duhet të investoni për ti […]

Ju prezantojmë me Ruth dhe Andrea – një fashioniste britanike dhe një kuzhinier autentik italian. Pas shtatë vitesh jetese në rrëmujën e Londrës qendrore dhe Trevisos, ata ishin të dëshpëruar për të ndryshuar rrënjësisht stilin e tyre të jetesës. Nëntë vjet më parë gjetën shtëpinë e tyre të përsosur, të braktisur në pyll. Me ‘perfekt’, […]

Modelet ASKO DW60 të lavastoviljeve fituan çmimin e parë nga European Product Design Awards. Ky çmim, ishte krijuar për të shpërblyer dhe vlerësuar të gjitha përpjekjet dhe talentin e dizenjuesve ndërkombëtarë të produkteve, të cilët me krijimet e tyre përmirësojnë dhe lehtësojnë përditshmërinë tonë. Vanto sjell për here të parë në Shqipëri pajisjen që në […]

E intervistuar nga Vogue, Jennifer Lopez prezanton shtëpinë dhe iu përgjigjet 73 pyetjeve për jetën dhe pasionet e saj, pikërisht përballë sobës së mrekullueshme ILVE! Për ne është kënaqësi dhe një konfirmim publik i rëndësishëm i cilësisë dhe bukurisë së Ilve, të cilës edhe yjet e mëdhenj ndërkombëtarë vështirë se mund t’i rezistojnë. Në Shqipëri […]

Në Vanto, donim të krijonim një eksperiencë të pazakontë blerjesh dhe informimi për teknologjitë më të fundit në industrinë e elektroshtëpiakeve, por edhe hapësira që mbështesin nevojën e krijimit të Vanto në tregun shqiptar. Jemi konceptuar si një shtëpi e madhe për arkitektët, të apasionuarit pas teknologjisë, dizajnit, ushqimit dhe jetës së mirë. Në këtë […]