J.Lo e dashuruar me Ilve

E intervistuar nga Vogue, Jennifer Lopez prezanton shtëpinë dhe iu përgjigjet 73 pyetjeve për jetën dhe pasionet e saj, pikërisht përballë sobës së mrekullueshme ILVE!

Për ne është kënaqësi dhe një konfirmim publik i rëndësishëm i cilësisë dhe bukurisë së Ilve, të cilës edhe yjet e mëdhenj ndërkombëtarë vështirë se mund t’i rezistojnë.

Në Shqipëri kjo sobë vjen ekskluzivisht nga Vanto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanto Home (@vanto.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *