VANTO EXPERIENCE

Ne, në Vanto kemi një qasje krejtësisht e re për përvojen. Për ne, është një proces që nis para se ne të vendosim për diçka. Është pikërisht ajo që nxit imagjinatën, zgjon dëshirën dhe pasionin për të provuar diçka të re. Nuk është thjesht zotërimi i diçkaje, por ndjesia unike që të krijon përdorimi i një pajisjeje të thjeshtë në mënyrën më profesionale të mundshme në kushtet e shtëpisë. Është përjetimi i çdo momenti në një mënyrë krejtësisht unike, e cila zgjon tek ju dëshirën për një stil jetese të veçantë. 

Ne do të përpiqemi të krijojmë përvoja të paharrueshme, përmes eventeve periodike të ideuara me shumë pasion në bashkëpunim miqtë tanë të vjetër, shefat më të mirë shqiptarë të kuzhinës, apo dhe nga emrat më të shquar të artit, dizajnit, arkitekturës dhe modës, për të cilët kuzhina është një atelie e dytë.

FORMULARI I APLIKIMIT NË EVENTET VANTO EXPERIENCE

    How can we help?