Si u krijua showroom-i eksperiencial Vanto?

Në Vanto, donim të krijonim një eksperiencë të pazakontë blerjesh dhe informimi për teknologjitë më të fundit në industrinë e elektroshtëpiakeve, por edhe hapësira që mbështesin nevojën e krijimit të Vanto në tregun shqiptar.

Jemi konceptuar si një shtëpi e madhe për arkitektët, të apasionuarit pas teknologjisë, dizajnit, ushqimit dhe jetës së mirë.

Në këtë video, drejtuesja e studios projektuese, Larisa Agovi, shpjegon elementët kryesorë dhe dallues të këtij projekti, një nga më të dashurit e saj dhe më të veçantët në llojin e vet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanto Home (@vanto.al)

Përgjatë vizitës, Larisa duket sikur ndjek aromën e mirë që vjen nga zona më e “gjallë” në Vanto, ku shef Alfred Marku, i cili ka konfirmuar publikisht dashurinë për brand-et tona, çdo të martë realizon një cooking show për të pranishmit në showroom. Kjo, për të treguar funksionimin e çdo pajisje dhe mënyrën si mund të shfrytëzojmë teknologjinë për realizimin me sukses të recetave më të mundimshme dhe të vështira për amvisat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *