Asko, mjeshtëria dhe stili i jetesës skandinave mbërrin në Tiranë!

Ju e doni verën dhe dëshira juaj për verën më të mirë ju shtyn të koleksiononi dhe mblidhni ato me cilësi unike dhe që ju përshtaten më së miri.
Pas këtyre koleksioneve, tani keni një sasi të konsiderueshme shishe verërash nga më të zgjedhura që mbushin hapësirat në shtëpinë tuaj me një nevojë urgjente për një plan të përshtatshëm ruajtjeje.
Megjithëse mbajtja e koleksionit tuaj të verërave në një bodrum mund t’i ruajë ato për një kohë të shkurtër, në planin afatgjatë, kjo nuk ndihmon pasi vera ka nevojë për kushte të caktuara për të ruajtur përmbajtjen e saj.
Një kabinet vere është një opsion efektiv inventarizim të shisheve duke regjistruar të dhenat e tyre, ruan verën tuaj në gjendjen më të mirë. Vjen i pajisur me optimizues për vibrimet e frigoriferit duke qenë se dridhja gjatë ruajtjes së verës mund të zbehë aromën.
Prandaj, nevoja për të bashkëpunuar me një prodhues të besueshëm të kabinetit të verës për nje produkt cilësor i cili ka tekologjinë dhe dizajnin e duhur për të ruajtur verërat tuaja të veçanta, si Asko , të cilin e gjeni vetëm në Vanto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *