Magjia e Ilves e kurorëzuar nga Archiproducts Award

Një traditë e kuzhinës bashkëkohore që vazhdon në kohë
Gjatë viteve 1960, ILVE lançoi Panoramagic: modelin e pavarur që revolucionarizoi panoramën e kuzhinës se shtëpisë Sot, kjo traditë e stilit dhe teknologjisë italiane vazhdon të marrë përsipër dhe të magjeps një formë të përditësuar dhe me një gamë të plotë zgjidhjesh që përshtaten në çdo dizajn të brendshëm.
Ilve Panoramagic ka fituar çmimin e dizajnit nga ArchiProducts Awards

Një prekje luksi në çdo detaj, duke filluar nga doreza unike, çelësat e komandimit e deri tek paneli anësor i kontrollit. Kush mund të konkurrojë gjithë magjinë që sjell Ilve në kuzhinë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *