FALMEC

Falmec sjell një përsosmëri të pakrahsueshme të teknologjisë më të mirë evropiane të gamës së produkteve të aspirimit. Angazhimi dhe përkushtimi mbi 30-vjeçar për cilësinë dhe inovacionin, e bëjnë atë një prej kompanive lider në prodhimin e sistemeve të aspirimit për kuzhinat. Me një punim tepër të qetë, por me një efekt të jashtëzakonshëm, një produkt Falmec padiskutim që është burim i ajrit të pastër dhe ekologjik në shtëpinë tuaj.

Historia

Historia e Falmec nis në veri-lindje të Italisë dhe është fryt i vizionit të themeluesve të saj Danilo dhe Maurizio Poser. Nga një kompani gjysmë-artizanale, Falmec është rritur vit pas viti, për t’u shndërruar në një lider të industrisë, duke iu përshtatur në mënyrë fantastike kërkesave të tregut dhe duke zhvilluar vazhdimisht risi e teknologji ndër më të avancuarat. Aspiratorët e saj përfaqësojnë standardin më të lartë industrial në çdo aspekt: duke filluar nga përpunimi i çelikut, zhvillimi i syprinave të lehta dhe përdorimi i materialeve të cilësisë premium. Linjat e tyre të prodhimit gjithashtu përfshijnë një njësi kërkimi dhe zhvillimi, me fokus kryesor zhvillimin e tekonlogjive të reja inovative dhe hulumtimin e segmenteve të reja të zhvillimit, duke siguruar që Falmec të mbetet më i miri.

Cilësia

Nga fabrika e tyre e teknologjisë bashkëkohore në Vittorio Veneto, profesionistët e specializuar të Falmec aplikojnë të gjitha njohuritë, eskertizën dhe përkushtimin e tyre për të garantuar standardin më të lartë të cilësisë dhe performancës. Çdo faze të procesit të prodhimit, përfshirë prerjen e çelikut me lazer, palosjen e automatizuar, saldimin, dhe montimin përfundimtar të motorëve dhe pajisjeve elektronikë, i kushtohet një kujdes maksimal dhe një angazhim i përsosur. Cilësia e Falmec pasqyrohet në certifikimin e tyre: pajisjet e saj janë të certifikuara me ISO 9001 dhe të gjitha produktet prodhohen në përputhje me standardet IMQ.

Përkushtimi

Produkt i një investimi me shumë përkushtim, plot stil dhe të pajisur me aftësitë unike të industrisë italiane, spiratorët Falmec kanë lindur nga pasioni për dizajnin, inovacionin dhe cilësinë maksimale. Duke përqendruar njohuritë e tyre teknologjike dhe dedikimin për mjeshtërinë në një fushë të vetme, produktet Falmec kanë arritur përsosmëri në treguesit kryesorë të funksionalitetit, performancës dhe qëndrueshmërisë. Për më tepër, ata kanë përsosur një estetikë aerodinimike të efektshme, e cila plotëson dhe kombinohet me çdo stil bashkëkohor të kuzhinës tuaj.