KARRIERA

Një shërbim ekselent dhe kujdes i veçantë ndaj klientit mund të sigurohet vetëm nga njerëz të jashtëzakonshëm. Ekspertët tanë të produkteve dhe përfaqësuesit e shitjes janë çelësi i suksesit tonë. Ne jemi krenarë për faktin që jemi një biznes i bazuar mbi principet e familjes dhe i konsiderojmë punonjësit dhe partnerët tanë të biznesit pjesë të familjes së madhe Vanto Home.

Pasioni për të ardhmen

Ne, gjithmonë jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe me përvojë në profile të ndryshme, të cilët ndajnë të njëjtin pasion për një shërbim ekselent dhe më kryesorja dashurinë për shtëpinë dhe familjen.

Ne, udhëhiqemi nga pasioni për të përsosurën dhe vlerësojmë çdo individ të talentuar dhe të apasionuar, ndaj me kënaqësi mirëpresim çdo kërkesë dhe aplikim. 

Ju mund të dërgoni CV-në tuaj dhe një Letër Motivimi në adresën info@vanto.al ose mund t’i referoheni publikimeve të pozicioneve vakante në mediat sociale dhe faqen tonë të internetit, sipas rastit.