5 PREMTIMET TONA

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar produkte, shërbime premium dhe këshilla të vyera për shtëpinë tuaj. Premtimet tona janë angazhimi ynë maksimal ndaj jush dhe përmbushja çdo kërkese dhe dëshire që ju keni për pajisjet e shtëpisë suaj.

Produkte të zgjedhura me ekspertizë absolute

Vanto ka një përvojë mbi 25-vjeçare dhe bashkëpunon me markat më të mira botërore të pajisjeve elektroshtëpiake. Përzgjedhim me kujdes çdo produkt që përfaqëson një vlerë të shtuar dhe që rrit në mënyrën unike cilësinë e jetës në shtëpitë tuaja.

Sjellim markat më të mira ndërkombëtare

Kemi ekspertizën dhe rrjetin më të mirë të partnerëve, falë të cilëve kemi një përzgjedhje të pakrahasueshme të markave më të mira për pajisjet e gatimit, ftohjes, freskimit, aspirimit, larjes, pastrimit etj. Për shumicën e tyre, jemi përfaqësues ekskluziv për Shqipërinë.

Njohuri e pakrahasueshme e produkteve

Në bashkëpunim me markat që ne përfaqësojmë dhe falë njohurive mbi 25-vjeçare të ekspertëve tanë me markat premium, ne ofrojmë ndihmë të vazhdueshme për përzgjedhjen e produkteve që janë perfekte për nevojat dhe kërkesat tuaja specifike.

Shërbim i klasit botëror

Ne në çdo rast dhe në çdo rrethanë mundësojmë shërbime të klasit botëror për klientët tanë dhe kujdesemi për çdo problematikë që mund t’ju lindë gjatë rrugës. Përveç, garancisë së produktit, të ofruar nga vetë prodhuesi, ne ofrojmë mbështetje dhe asistencë për vite të tjera të ardhshme…

Gjithmonë këshillojmë më të mirën

Përfaqësojmë markat më të mira në botë në çdo rast ofrojmë këshilla dhe sugjerime të përshtatura me pritshmëritë, preferencat dhe nevojat unike të interierit tuaj.