Asko, nis vitin me çmime në teknologji dhe design!

Modelet ASKO DW60 të lavastoviljeve fituan çmimin e parë nga European Product Design Awards.
Ky çmim, ishte krijuar për të shpërblyer dhe vlerësuar të gjitha përpjekjet dhe talentin e dizenjuesve ndërkombëtarë të produkteve, të cilët me krijimet e tyre përmirësojnë dhe lehtësojnë përditshmërinë tonë.

Vanto sjell për here të parë në Shqipëri pajisjen që në konkursin më prestigjoz në botë të dizjanit, dominon dhe fiton iF Design Award 2022!

Foto embed: Lavastovilja Asko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *