LIEBHERR

Një biznes familjar dhe shumë krenar për arritjet e tyre, Liebherr padiskutim është një nga prodhuesit më dinamikë, më inovativë dhe më të admiruar në Evropë, për produktet e saj të gjithanshme që përfshijnë zgjidhje të cilësisë premium për ftohje, freskim dhe ngrirje. Me një përvojë mbi 60-vjeçare dhe ekspertizë ekselente për të garantuar produkte të cilësisë premium, duke përfshirë githçka, që nga makineritë e ndërtimit e deri tek komponentët e aeronautikës, këto pajisje shtëpiake janë një tjetër komponent i rëndësishëm i historisë së suksesit të Liebherr. Të pajisura me teknologjinë më moderne gjermane dhe një performancë të cilësisë maksimale, frigoriferët dhe freskuesit e verës krijojnë kushtet ideale të ruajtjes së ushqimit dhe verës në mënyrë të përsosur, dhe më kryesorja gjithmonë të gatshëm për maksimizimin e kënaqëve tuaja.

Një biznes familjar

Liebherr i ka fillimet e saj te shpikja e vinçit kullë, një pajisje e zhvilluar nga Hans Liebherr në fund të viteve 1940, si përgjigje ndaj kërkesës së lartë për ndërtim në Gjermaninë e pasluftës. Nga këto fillime, kompania krijoi një identitet të suksesshëm si prodhues i makinerive të ndërtimit, deri në vitet 50, kur z. Liebherr njohu potencialin e pajisjeve elektroshtëpiake, duke nisur një trashëgimi të jashtëzakonshme në sektorin e pajisjeve premium të ftohjes. Ende sot në pronësinë e familjes Liebherr, biznesi ruan më shumë krenari një kulturë korporative të pavarur, duke ofruar produkte dhe shërbime inovative të cilësisë premium.

Diferenca Liebherr

Pajisjet e tyre të impresionojnë me funksionimin intuitiv, efikasitetin në klasin e energjisë, modelet klasike dhe një mori funksionesh praktike që kanë për qëllim të garantojnë që ushqimi të ruajë freskinë dhe cilësinë e tij, dhe në këtë mënyrë të lehtësojnë dhe nxisin një mënyrë jetese të shëndetshme dhe moderne. Ata përdorin vetëm materiale dhe përbërës të cilësinë premium, dhe madje, gjatë procesit të prodhimit, çdo pajisje i nënshtrohet një testimi gjithëpërfshirës për të siguruar cilësi dhe funksionalitet të përsosur. Falë zhvillimit të vazhdueshëm të produktit dhe optimizimit të të gjithë komponentëve dhe proceseve, deri në detajet më të vogla, ata janë krenarë për cilësinë e tyre, dhe kjo i bën ata të veçantë.

RISI

Duke përfshirë teknologjinë më të avancuar elektronike dhe disa prej sistemeve më efikase të ftohjes, diapazoni i Liebherr balancon stilin dhe performancën ultra ekonomike në të gjitha pajisjet e saj, gjë që është një lajm i mirë për mjedisin dhe portofolin tuaj. Ndërkohë, teknologjia Liebherr BioFresh garanton mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme të produkteve dhe ushqimeve. Të ruajtura në një temperaturë pak më shumë se 0 °C, dhe në nivelin ideal të lagështirës frutat, perimet, mishi, peshku dhe produktet e qumështit, që të gjitha ruajnë vitaminat dhe vlerat e tyre ushqyese, aromat delikate dhe pamjen e përsosur për një kohë më të gjatë nga çfarë mund të ofrojë një pajisje friforiferike tradicionale.