Të përjetosh ekselencën skandinave, në zemër të Tiranës… Një mbrëmje eksperienciale Asko bashkoi 30 të ftuar special në ambientet e restorant Otium. Nën delikatesën e shefit të mirënjohur, Arvin Kita, u shijuan receta fantastike të kombinuara me degustimin e etiketave franceze nga Vertigo Distribution me prezantimin profesional të somelierit Ilir Lagji. Një protagonist i mbrëmjes, […]

Secili prej nesh dëshiron të ketë pajisje elektroshtepiake që ofrojnë dizajn por edhe performance të lartë, ndaj momenti i përzgjedhjes së tyre është mjaft i rëndësishëm, pasi janë një investim afatgjatë për shtëpinë. Lexoni këtë artikull profesional, i cili do të zbulojë pajisjet më të rëndësishme elektroshtëpiake, në të cilat duhet të investoni për ti […]

Ju prezantojmë me Ruth dhe Andrea – një fashioniste britanike dhe një kuzhinier autentik italian. Pas shtatë vitesh jetese në rrëmujën e Londrës qendrore dhe Trevisos, ata ishin të dëshpëruar për të ndryshuar rrënjësisht stilin e tyre të jetesës. Nëntë vjet më parë gjetën shtëpinë e tyre të përsosur, të braktisur në pyll. Me ‘perfekt’, […]