Modelet ASKO DW60 të lavastoviljeve fituan çmimin e parë nga European Product Design Awards. Ky çmim, ishte krijuar për të shpërblyer dhe vlerësuar të gjitha përpjekjet dhe talentin e dizenjuesve ndërkombëtarë të produkteve, të cilët me krijimet e tyre përmirësojnë dhe lehtësojnë përditshmërinë tonë. Vanto sjell për here të parë në Shqipëri pajisjen që në […]

E intervistuar nga Vogue, Jennifer Lopez prezanton shtëpinë dhe iu përgjigjet 73 pyetjeve për jetën dhe pasionet e saj, pikërisht përballë sobës së mrekullueshme ILVE! Për ne është kënaqësi dhe një konfirmim publik i rëndësishëm i cilësisë dhe bukurisë së Ilve, të cilës edhe yjet e mëdhenj ndërkombëtarë vështirë se mund t’i rezistojnë. Në Shqipëri […]

Në Vanto, donim të krijonim një eksperiencë të pazakontë blerjesh dhe informimi për teknologjitë më të fundit në industrinë e elektroshtëpiakeve, por edhe hapësira që mbështesin nevojën e krijimit të Vanto në tregun shqiptar. Jemi konceptuar si një shtëpi e madhe për arkitektët, të apasionuarit pas teknologjisë, dizajnit, ushqimit dhe jetës së mirë. Në këtë […]