Mirë se vini në blogun e Vanto, një hapësirë virtuale ku trajtohen me pasion artikuj, intervista, këshilla dhe rekomandime të përqëndruara kryesisht rreth shtëpisë, kuzhinës, ushqimit, verës, udhëtimeve, modës, arkitekturës, automjeteve, teknologjisë, shëndetit dhe cilësisë së jetës.