Ju prezantojmë me Ruth dhe Andrea – një fashioniste britanike dhe një kuzhinier autentik italian. Pas shtatë vitesh jetese në rrëmujën e Londrës qendrore dhe Trevisos, ata ishin të dëshpëruar për të ndryshuar rrënjësisht stilin e tyre të jetesës. Nëntë vjet më parë gjetën shtëpinë e tyre të përsosur, të braktisur në pyll. Me ‘perfekt’, […]