Vanto

Një përvojë e pakrahasueshme

E pakrahasueshme për ne do të thotë më shumë se sa thjesht të jesh më i miri. Do të thotë të përpiqesh pareshtur për të arritur përsosmërinë e përvojës së çdo klienti. Do të thotë të flakësh tutje ‘manualin’ e rregullave dhe pritshmërive dhe të bësh të pamundurën për t’i dhuruar klientit një kënaqësi të jashtëzakonshme që zgjat përgjithmonë...

Vanto

Bota e magjishme e markave premium

Pavarësisht nëse jeni duke nisur një projekt madhështor, ose thjesht doni të zëvendësoni një apo disa prej pajisjeve të vjetra, ne kemi mbledhur nën një ‘çati’ markat më të mira nga e gjithë bota. Duke u kujdesur për çdo detaj dhe për t’iu përshtatur kërkesave dhe specifikimeve tuaja, Vanto sjell tek ju vetëm produkte të cilësisë premium. Mbi të gjitha, ne ndajmë të njëjtin pasion me klientët tanë: pasionin për gatimin, shijen, të bukurën dhe dashurinë për familjen…

MARKA TË CILAVE U BESOJMË

Inspirim

GAZETA JAVORE
VANTO EXPERIENCE

Merr në inboxin tënd çdo javë gazetën Vanto Experiencë me të rejat më të fundit nga fusha e interior design.

  KËSHILLA & SHËRBIME

  Nëse ende nuk keni vendosur se cilat pajisje i përshtaten kërkesave dhe dizajnit të shtëpisë tuaj, na kontaktoni ose vizitoni showroom-in tonë. Profesionistët tanë do t’ju ofrojnë mbështetje të plotë me këshilla dhe sugjerime për çdo dëshirë dhe kërkesë.

  TRANSPORTI & DORËZIMI

  Ne, në Vanto Home i kushtojmë rëndësi të veçantë shërbimit të pas-shitjeve dhe kjo është një prej pikave tona më të forta të kujdesit ndaj klientit. Ne ofrojmë shërbimin e transportit për të gjitha produktet tona nga e hëna-premte dhe varësisht kërkesave dhe të shtunave.

  VANTO CARE

  “Pothuajse mjaftueshëm”, nuk është asnjëherë mjaftueshëm mirë për një përkujdesje ekselente. Përkujdesja e vazhdueshme është thelbi i biznesit tonë. Ne përpiqemi që të garantojmë përvojën më të mirë të mundshme për klientët tanë, edhe për vitet që vijnë…