ASKO

Duke I shtuar një gërshetim bashkëkohor shtëpisë tuaj, produktet e kuzhinës dhe lavanterisë ASKO përfaqësojnë në mënyrë unike filozofinë suedeze; dizajnin elegant dhe linjat e pastra, të lehta dhe çlodhëse për syrin, cilësinë superiore dhe përgjegjësinë për mjedisin. Produktet ASKO janë të dizenjuara me kujdes dhe plotësojnë maksimalisht pritshmëritë për një dizajn, stil jetese dhe gatimi të veçantë për individë pasionatë dhe me shije të rafinuara. Duke garantuar cilësi afatgjatë, të gjitha produktet ASKO janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për shtëpinë tuaj.

Historia

Historia e ASKO nis në vitin 1950 dhe është fryt i dashurisë sublime të Karl-Erik Anderson për nënën e tij dhe vendimit të tij për të ndërtuar një lavatriçe në shtëpinë e tyre në fermën e familjes. I udhëhequr nga përkushtimi për cilësinë dhe respektit për mjedisin, krijimi I tij rezultoi të ishte jashtëzakonisht mbreslënës; një produkt, i cili në vitet që pasuan shquhej për përformancën dhe efikasitetin maksimal të larjes. I kënaqur me standardet e arritura nga nëna e tij, ai u frymëzua për krijimin e një linje prodhimi në seri, pikërisht në pronën e familjes së tyre. ASKO frymëzohet nga vlerat skandinave për një jetë të shëndetshme, cilësi maksimale, përkujdesje për njerëzit, dizajn minimalist dhe funksional, pasioni dhe mjeshtëria, dhe sigurisht përgjegjësia për mjedisin.

Cilësia

Si një markë shumë e njohur skandinave, ASKO ka kënaqur miliona klientë në të gjithë botën me produktet e saj cilësore, duke dizenjuar dhe prodhuar pajisje të cilësisë premium, të cilat pasqyrojnë në formën e saj më të plotë dashurinë për dizajnin dhe funksionin. Që nga fillimet e saj në vitet 1950, synimi i saj ka qenë prodhimi i produkte të cilësisë premium, të cilat do të shndërrohen në një pjesë shumë të dashur të shtëpisë tuaj, duke përmbushur dhe tejkaluar pritshmëritë tuaja për vitet që pasojnë. ASKO sigurohet që pajisjet të kujdesen maksimalisht për ju, duke garantuar që ato do të funksionojnë në mënyrë të përsosur. Të gjitha produktet plotësojnë kërkesat maksimale të cilësisë, dizajnit, funksionalitetit, qëndrueshmërisë dhe kujdesit ndaj mjedisit. Ata lajnë më mirë dhe më pastër, përdorin më pak ujë dhe energji dhe kanë një jetëgjatësi më të madhe. Dhe që nga viti 1995, produktet ASKO janë të çertifikuara me ISO 9001.

Kujdesi për Mjedisin

E udhëhequr nga parimet e themeluesit të saj Karl-Erik Andersson dhe përkushtimin e tij për natyrën, ASKO i kushton një rëndësi tejet të veçantë mbrojtjes së mjedisit. Rrjedhimisht, të gjitha produktet e saj janë ndër më ekologjiket dhe shumë herë më ekonomike, me vlerësime maksimale për përdorimin e ujit dhe efikasitetin në konsumin e energjisë elektrike. Dhe më kryesorja, në vitin 1999 fabrikat ASKO janë vlerësuar me çertifikimin mjedisor të praktikave më të mira dhe janë në përputhje të plotë me Sistemin e Menaxhimit të Mjedisit ISO14001.